Кількість
|
Вартість
|
||
|
Сінтра — неймовірно красиве сонячне містечко в Португалії, округ Лісабон. Здається, воно застигло десь між реальністю та мрією, ніби створене пензлем казкового художника крізь призму різнокольорового вітража.
Azul: Вітражі Сінтри — це друга гра в серії Азул, розрахована на 2-4 гравця віком від 8 років. Вона перенесе вас до чарівного португальського міста Сінтра, де учасники стануть майстрами-вітражистами і створять найкрасивіші вітражі в королівському палаці.
Як грати в гру Азул: Вітражі Сінтри
Гравці отримують персональні планшети, де і будуть створювати свої шедеври вітражного мистецтва. Далі потрібно викласти 6 випадкових скелець на лічильнику раундів. Розставити картонні тарілочки колом в центрі столу і розкласти на кожну по 4 скельця.
Партія триває 6 раундів. Гравці ходять по черзі.
- Активний гравець бере всі скельця одного кольору з тарілки на вибір, або з центру столу.
- Якщо гравець бере скельця з тарілки, решта скелець з тієї таоілки відправляється в центр столу.
- Якщо гравець бере скельця з центру столу, він також отримує маркер першого гравця.
- Далі він розміщує їх на своєму планшеті в одному зі стовпців, праворуч від фішки гравця.
- Коли гравець повністю заповнює стовпець, він скидає чотири скельця, а п'яте розміщує в спеціальній комірці і отримує переможні бали.
- Всі зайві скельця, що не помістилися — скидаються і вважаються розбитими, тому віднімають переможні бали.
- Гравець може не брати скельця, а натомість перемістити фішку свого майстра на почаиковий лівий стовпець.
Раунд закінчується, коли гравці розібрали всі скельця.
Кінець гри
- Гра закінчується після кінця 6 раунду.
- Гравці рахують свої переможні бали.
- Учасник з найкращим результатом стає відомим майстром-вітражистом і переможцем гри.
Для кого? Рекомендуємо купити настільну гру Azul: Вітражі Сінтри в магазині Ґавіал гравцям, які полюбляють красиві і тактильно приємні абстрактні ігри.
Ґавіальчики радять спробувати й інші ігри серії Азул: Літній Палац (Azul: Summer Pavilion) та Азул: Майстер-шоколатьє (Azul: Master Chocolatier).